Андрій Якимів окреслив основні напрямки співпраці Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» з новими територіальними громадами

Андрій Якимів окреслив основні напрямки співпраці Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» з новими територіальними громадами

29.01.2021

Ми хочемо об’єднати в єдину команду усі новоутворені територіальні громади Львівщини. Сформувати ефективні економічні стратегії, активізувати підприємництво та працювати над залученням інвестицій та міжнародної технічної допомоги. 

Про це зазначив виконавчий директор Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Андрій Якимів під час Стратегічної сесії Львівської обласної ради сьогодні, 29 січня.

За його словами, Асоціація спільно з громадами буде працювати над створення інвестиційної мапи та інвестиційних паспортів громад, створенням кластерів аграрного та туристичного розвитку, займатимемося підвищенням рівня знань та управління в виконавчих структурах ОТГ.

«Безперечно важливим напрямком нашої діяльності буде міжнародне співробітництво. Ми ставимо за мету навчити наші громади шукати і знаходити кошти, працювати з міжнародними донорами та реалізовувати проєкти на місцях, в тому числі й завдяки європейським грантам.

Ще одним важливим напрямком, який би ми хотіли розвивати на наших  територія – це  створення власного бренду та промоція громад, розвиток регіональних  інформаційних ресурсів, фестивалі, спортивні змагання, просування місцевої крафтової продукції,  молодіжні простори. Ми прагнемо цікавих креативних ідей та проєктів від громад, конструктивного діалогу та комунікації. Впевнений, у нас все вийде», –  наголосив Андрій Якимів.