Богдан Гагалюк із робочим візитом відвідав Дрогобицький район

Богдан Гагалюк із робочим візитом відвідав Дрогобицький район

29.04.2020

Сьогодні, 29 квітня, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк із робочим візитом перебував у Дрогобицькому районі.

Спершу Богдан Гагалюк разом із депутатами обласної ради Андрієм Ковчем і Юрієм Нестором завітали до Стебницької міської лікарні, яка перебуває у переліку медзакладів другої черги по прийому хворих на коронавірус.

Відтак перший заступник голови облради проінспектував стан лікарні на її готовність до стаціонарного лікування пацієнтів з діагнозом Covid-19.

«У лікарні проведено велику роботу для можливого прийому пацієнтів, хворих на коронавірус. Богу дякувати, станом на сьогодні жодного пацієнта з Covid-19, тут немає. Важливо, що у медзакладі частково модернізували інфекційне та реанімаційне відділення, збільшивши кількість ліжок, облаштувавши додаткові кисневі точки для ШВЛ. Словом, лікарня на 100% готова до прийому пацієнтів», - поінформував Богдан Гагалюк.

Опісля перший заступник голови обласної ради обговорив із відповідальними посадовцями проблемні питання Стебницького гірничо-хімічного підприємства «Полімінерал», що виникли у результаті обвалу карстових порід. У підсумку – напрацьовано шляхи вирішення існуючих проблем, зокрема із залученням профільної державної комісії.

Далі Богдан Гагалюк відвідав с. Новий Кропивник, де триває реконструкція школи, яка постраждала внаслідок пожежі. Роботи фінансуються з обласного, місцевих бюджетів, а також із залученням коштів ДФРР.

«Маємо надію, що вже цього року ми зможемо ввести об’єкт в експлуатацію», - наголосив посадовець.

На завершення візиту в Дрогобицький район Богдан Гагалюк оглянув декілька локацій для розташування нового КП Львівської обласної ради «Агроінвестиції», створеного для реалізації виграного проекту секторальної підтримки в галузі сільського господарства. Відтак доручено у тижневий термін напрацювати необхідні проектні документи.

«Маю надію, що порушені сьогодні на Дрогобиччині питання будуть вирішені найближчим часом», - підсумував Богдан Гагалюк.