Богдан Гагалюк привітав особовий склад патрульної поліції Львівщини з п’ятою річницею створення

Богдан Гагалюк привітав особовий склад патрульної поліції Львівщини з п’ятою річницею створення

25.08.2020

Сьогодні, 25 серпня, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк взяв участь в урочистостях з нагоди п’ятої річниці з дня створення управління патрульної поліції у Львівській області.

Представники влади та правоохоронці спільно виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання загиблих полісменів.

«Вітаю особовий склад патрульної поліції Львівщини з першим ювілеєм – з п’ятою річницею створення! Реформа Національної поліції вважається однією з найкращих у нашій державі. Підтвердженням цьому є те, що громадяни стали довіряти поліції. Не ідеалізуючи ситуацію, розуміючи усі складнощі, вважаю, що реформа Нацполіції йде правильним шляхом. Ви пройшли 5 років становлення, думаю, вони були найскладнішими. Наступні 5 років мають стати роками поступу.

Шановні правоохоронці, бажаю здоров’я вам і вашим сім’ям, перемоги нам усім, миру і всіх благ. Слава Україні!», - сказав у вітальному слові перший заступник голови облради.

Окрім того, Богдан Гагалюк вручив нагороди Львівської обласної ради найкращим патрульним поліцейським Львівщини.

Як відомо, 5 років тому 407 львівських патрульних присягнули на вірність українському народові і вже увечері виїхали на своє перше патрулювання.

Патрульні Львівської області за 5 років опрацювали 1 740 128 викликів. 292 783 завдання виявили самостійно. Врятували 289 життів. Більше – у відео.