Богдан Гагалюк привітав першокурсників військового ліцею імені Героїв Крут із Днем знань

Богдан Гагалюк привітав першокурсників військового ліцею імені Героїв Крут із Днем знань

01.09.2020

Сьогодні, 1 вересня, у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут відбулись урочистості з нагоди початку нового навчального року.

Участь у святковому заході взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

«Від імені Львівської обласної ради радий вітати вас, шановні ліцеїсти, з початком навчального року і Днем знань. Ви навчатиметеся у сучасному, добре оснащеному закладі, де відремонтовані й реконструйовані приміщення, де якісні спортивні майданчики, де модерний спортивний зал. Усе це сприятиме не тільки вашому навчанню, а й фізичному розвитку. Ці надбання ви маєте, у першу чергу, завдяки керівництву ліцею, а також допомозі Львівської обласної ради. Однак попереду – ще багато роботи.

Упевнений, ваше покоління буде гідно відстоювати незалежність України», - сказав у вітальному слові перший заступник голови облради, звертаючись до першокурсників.

Опісля відбулося вручення погонів та шевронів першокурсникам старшими ліцеїстами. А капелан ліцею зачитав молитву, благословив та освятив майбутніх офіцерів.

Варто зауважити, що всього до ліцею цьогоріч вступило 180 ліцеїстів, з яких у 24-ох – батько чи мати є учасниками АТО.

Цікаво, що найбільше першокурсників з Львівської області – 114 чоловік, є також представники Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Миколаївської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та Києва.

Додамо, що в межах візиту Богдан Гагалюк ознайомився з матеріально-технічною базою навчального закладу, а також поспілкувався з ліцеїстами.