Богдан Гагалюк привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Богдан Гагалюк привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

16.10.2020

Сьогодні, 16 жовтня, з нагоди Дня працівників харчової промисловості перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк привітав представників харчової промисловості Львівщини.

«Упродовж 2016 – 2020 років у межах «Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області» з обласного бюджету ми надаємо фінансову підтримку суб’єктам господарювання. Наприклад, цього року на Програму передбачено 18 млн грн. Відтак тішуся, що на Львівщині з’являються стартапи в АПК, зокрема в харчовій промисловості. У той же час, переконаний, агропромислова галузь потребує більшої уваги з боку держави.

Окрім того, у нас в області працює Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області. Тому запрошую до участі і в цій Програмі.

Вітаю з професійним святом! Бажаю всім успіху і міцного здоров’я!», - зауважив перший заступник голови облради у вітальному слові.

Опісля за багаторічну сумлінну працю, високі досягнення у виробництві харчових продуктів та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Богдан Гагалюк відзначив нагородами Львівської обласної ради «Подяка обласної ради»:

- Паламар Марію Антонівну – начальника зміни Вузлівського МПД ДП  «Укрспирт»;

- Ляшка Петра Євгеновича – начальника відділу КВПіА ТОВ «Молочна компанія «Галичина»;

- Слюза Володимира Михайловича – голову сільськогосподарського виробничого кооперативу  «Добротворець»;

- Молочко Галину Ярославівну – головного технолога Філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Львівський комбінат хлібопродуктів»;

- Цибульського Ігоря Романовича – директора ТзОВ «Шалена Бджілка».

А також нагородив цінним подарунком:

- Олійника Михайла Володимировича – керівника філії ТзОВ «Карпатські мінеральні води».

Як відомо, День працівників харчової промисловості відзначається щорічно у третю неділю жовтня.