Будинок воїна запрошує усіх охочих долучатися до занять у групах самодопомоги

Будинок воїна запрошує усіх охочих долучатися до занять у групах самодопомоги

26.02.2023

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок воїна» функціонують групи самодопомоги. У невеликих групах учасники розмовляють про переживання, знайомляться з метафоричними картами. Група самодопомоги — своєрідний розмовний гурток за участю певної кількості осіб. Формат таких зустрічей побудовано як спільну творчу гру для покращення комунікації, заохочення висловлювання та стимулювання уяви за допомогою різних інтерпретацій.

«За допомогою карт ми звертаємося до своєї підсвідомості, в якій, як ми знаємо, містяться відповіді на всі наші запитання. Карти допомагають опрацьовувати всі моменти, які служать для нас причинами тривоги та внутрішніх переживань, також вони дозволяють знайти наші власні ресурси, які сприятимуть вирішенню завдань і досягненню цілей, що стоять перед нами», - пояснюють тренери.

Організатори наголошують, що завдяки взаємній підтримці люди насамперед рятують самих себе.

Зареєструватися на сеанси у групі самодопомоги безоплатно може кожен охочий. Для цього слід заповнити форму, розміщену за посиланням тут  Заняття відбуваються за підтримки  Ресурсного центру ГУРТ.