Депутати облради вивчали стан справ в обласних «ковідних» лікарнях

Депутати облради вивчали стан справ в обласних «ковідних» лікарнях

10.12.2020

За дорученням голови Львівської обласної ради Ірини Гримак сьогодні, 10 грудня, депутати Львівської обласної ради з робочим візитом відвідали комунальні установи галузі охорони здоров’я обласної ради, які є на передовій у боротьбі з коронавірусом.

Як розповів голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт, депутати побували у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, Центрі легеневого здоров’я, Львівській обласній інфекційній лікарні.

«Разом із колегами вивчали стан речей, зокрема своєчасність надходження проплат за надані медичні послуги, можливість лікарнями розгортання додаткових ліжок для хворих на ковід.

Крім того, з’ясовували пріоритетні питання і проблеми, які необхідно врахувати під час підготовки обласних профільних програм і обласного бюджету на 2021 рік», - розповів він.

Варто зауважити, що учасниками виїзної наради також були: голова комісії з питань охорони здоров'я та материнства Анна Ярмола, голова комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Микола Іщук, заступник голови комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Тарас Чолій, депутат обласної ради, голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда, начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Віктор Кусий.

Додамо, що депутати і надалі здійснюватимуть виїзди до так званих ковідних лікарень, аби з’ясовувати актуальний стан їх фінансового і матеріально-технічного забезпечення.