Для дітей Західноукраїнського дитячого медичного центру зібрали понад 30 тисяч гривень

Для дітей Західноукраїнського дитячого медичного центру зібрали понад 30 тисяч гривень

19.01.2021

Завершилася благодійна акція, яку ініціювало Українське лікарське товариство у Львові у холі Львівської обласної ради разом із виставкою картин художника Олега Ярмолюка, в межах якої на продаж було виставлено 100 ялинкових прикрас мисткині Романи Полетко.

Відтак вдалося зібрати понад 30 тисяч гривень на потреби онкохворих дітей, які лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

За зібрані кошти придбають мультимедійну дошку та крісла-пуфи у дитячий гральний простір медичного центру.

Також до благодійної акції долучився фельдшер бригади екстреної медичної допомоги підстанції №1 Андрій Голод, який пожертвував додатково 10 тисяч гривень. Їх він отримав за перемогу у номінації «Найкращий медичний працівник» та був нагороджений Орденом Святого Пантелеймона.

Щорічно Українське лікарське товариство організовує у Львові свято Маланки, під час якої проводять благодійні аукціони та акції. У 2020 році під час святкування Маланки Лікарське товариство зібрало благодійні кошти і придбало інтерактивну дошку для школи Марії Покрови, де навчаються діти із порушенням слуху. У 2019 року зібрані кошти використали для потреб “Будинку Воїна”. Цього року акція через карантин відбувалася в онлайнформаті.