Фермери Львівщини можуть зареєструватися у Державному аграрному реєстрі на отримання техніки для завантаження зернових рукавів

Фермери Львівщини можуть зареєструватися у Державному аграрному реєстрі на отримання  техніки для завантаження зернових рукавів

02.12.2022

У Державному аграрному реєстрі розпочали реєстрацію на отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження/розвантаження зернових рукавів.

Один комплект складається із 1 завантажувача, 1 розвантажувача та 1 бункера-перевантажувача, та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Детальніше з умовами тут.

Реєстрація відбуватиметься у два етапи: 
•    Перший етап триватиме з 30 листопада по 7 грудня, із назвою програми у ДАРі «Отримання від ФАО техніки для завантаження рукавів для зберігання зерна».
У межах цього етапу зареєструватись можуть потенційні отримувачі (оператори) техніки, які готові на комерційній основі надавати послуги із завантаження та розвантаження зернових рукавів. Детальніше тут;
•    Другий етап триватиме з 4 по 11 грудня, із назвою програми у ДАРі «Вибір отримувача техніки – надавача послуг із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО».

У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів від ФАО можуть подати заявку на послуги із заповнення отриманих рукавів та обрати зі списку компанію-оператора, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором. Детальніше тут.

Як відомо, на Львівщині за підсумками першого етапу, 47 аграріїв Львівщини отримали 613 безкоштовних рукавів для зберігання зерна через Державний аграрний реєстр.

Інформуємо також, що завтра, 2 грудня, об 11:00 відбудеться вебінар щодо умов участі у програмі. Посилання для участі у заході: https://fao.zoom.us/j/97321286492.

Проєкт реалізується Мінагрополітики та ФАО за фінансової підтримки урядів Канади, Японії та Minderoo Foundation.