Головою Львівської обласної ради обрано Ірину Гримак

Головою Львівської обласної ради обрано Ірину Гримак

01.12.2020

Сьогодні, 1 грудня, під час I сесії Львівської обласної ради 8 скликання новообраний депутатський корпус підтримав кандидатуру Ірини Гримак на посаду голови обласної ради. 

За неї шляхом таємного голосування віддав свій голос 61 обласний обранець.

Як повідомлялося, попередньо  обласні обранці урочисто склали присягу депутата Львівської обласної ради. Від імені ради текст присяги зачитав найстарший за віком депутат Ігор Ковальчук.

Також під час сесії оголосили про створення 9 депутатських фракцій політичних партій у Львівській обласній раді.

Довідково:
Гримак Ірина Ярославівна – народилася 1981 року у м.Львові.
Закінчила: Львівський кооперативний коледж економіки і прав, Львівську комерційну академію (1999-2004) ( "Товарознавство і комерційна діяльність"); 2009 р. - Львівський національний аграрний університет (землевпорядкування і кадастр, спеціаліст із землевпорядкування і кадастру), Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2010) ("Державне управління").

Від 2000-го до 2015-го працювала у Львівській міській раді на різних посадах, зокрема, в управлінні земельних ресурсів, заступником голови у декількох райадміністраціях, два роки — головою Залізничної райадміністрації. 
З 2015-2019 рр обіймала посаду заступника голови Львівської облдержадміністрації. Одружена. Виховує сина.