Ірина Гримак привітала переможців і призерів III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

Ірина Гримак привітала переможців і призерів III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

11.12.2020

Сьогодні, 11 грудня, в онлайн-режимі відбулася зустріч подяки голови Львівської обласної ради Ірини Гримак з переможцями і призерами III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та педагогічними працівниками, які їх підготували.

«Щиро вітаю Вас із високими результатами на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. Ви – уособлюєте інтелектуальний потенціал, який має наша держава. Вірю, що завдяки вашим досягненням Україна обов’язково стане заможним та благодатним краєм. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба і невичерпної енергії. Львівщина пишається вихованцями Львівської Малої академії наук та їхніми наставниками!», - наголосила у вітальному слові Ірина Гримак.

Відтак учням, студентам, працівникам освіти вручили премії, подяки, зокрема голови обласної ради.

Варто зауважити, що для преміювання переможців та їх наставників на 2020 рік передбачено кошти в сумі 316 тис. гривень.

Як відомо, учнівська молодь успішно представляє Львівщину в інтелектуальних змаганнях на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях. Щороку зростає кількість переможців. А Львівщина в числі перших серед областей України за підсумками інтелектуальних змагань.

Важливо, що за результатами III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт цього року 7 учасників від Львівщини рекомендовані до участі у міжнародних заходах 2021р; 4 отримали сертифікат на навчання в UFincubator та 1 спеціальна нагорода від «ФАРМАК».