Ірина Гримак проінспектувала пологовий корпус Львівської обласної клінічної лікарні

Ірина Гримак проінспектувала пологовий корпус Львівської обласної клінічної лікарні

21.01.2021

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 21 січня, проінспектувала пологовий корпус Львівської обласної клінічної лікарні, закритий на ремонт у 2017 році.

«Майже 4 роки тут триває реконструкція, на ремонтні роботи витратили вже понад 80 млн грн, а про відкриття говорити ще зарано. За цей час у будівлі поміняли батареї, усі каналізаційні і водопровідні мережі. Замінили вікна і двері. У палатах для вагітних і породіль облаштували туалет та душ. Частково закупили необхідне обладнання», - розповіла голова облради.

У межах візиту Ірина Гримак поспілкувалася з генеральним директором лікарні Михайлом Гичкою, директором департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орестом Чемерисом та керівником підрядної організації щодо подальших кроків для закінчення ремонтних робіт.

«Разом із депутатами проаналізуємо ситуацію, як при мінімальних затратах ще цього року відкрити корпус. Адже пологове та акушерсько-гінекологічне відділення обласної лікарні повинні працювати і надавати нашим жінкам максимально якісні послуги за європейським зразком», - підсумувала Ірина Гримак.