Ірина Гримак відвідала лікарню відновного лікування» у Соснівці і майбутній реабілітаційний центр у Великому Любені

Ірина Гримак відвідала лікарню відновного лікування» у Соснівці і майбутній реабілітаційний центр у Великому Любені

13.08.2022

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 13 серпня, разом із співзасновницею Благодійного фонду «Джерело Відродження» Людмилою Нечипоренко відвідали медзаклад Львівської обласної ради «Львівська обласна лікарня відновного лікування» у Соснівці і майбутній реабілітаційний центр обласної клінічної лікарні у Великому Любені.

«Ефективна медична реабілітація дітей, дорослих та особливо наших Захисників має стати важливим пріоритетом для лікарень Львівщини на найближчі роки. Фонд «Джерело Відродження» готовий стати нашим партнером у подібних проєктах.

Протягом останнього року в лікарні в Соснівці відбулися позитивні зміни. До роботи у лікарні вдалося залучити молодих перспективних фахівців, а також розширити спектр медичних послуг, які надають пацієнтам.

Стратегія розвитку лікарні в умовах війни та у післявоєнний період передбачає її перетворення у сучасний центр реабілітації, зокрема й дітей», – зауважила Ірина Гримак.  

Присутні обговорили потреби лікарні щодо оновлення медичного обладнання та домовилися з фондом про налагодження співпраці із закордонними доброчинцями для вирішення нагальних питань.

Додамо, що благодійний фонд «Джерело Відродження» також зацікавився ще одним проєктом Львівської обласної ради, який передбачає розширення можливостей реабілітації для дітей на Львівщині.

У межах робочої поїздки голова обласної ради у Великому Любені ознайомилися з процесом створення сучасного реабілітаційного центру, який є підрозділом комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня».