Ірина Гримак зустрілася з головою Городоцької ОТГ Володимиром Ременяком

Ірина Гримак зустрілася з головою Городоцької  ОТГ Володимиром Ременяком

27.01.2021

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак 26 січня відвідала з робочим візитом Городоцьку ОТГ. Під час зустрічі голова місцевої громади 
Володимир Ременяк презентував голові облради своє бачення розвитку Городоцької ОТГ. 

«Домовилися спільно лобіювати та втілювати деякі освітні, рекреаційні та інфраструктурні проєкти, які є важливими для мешканців громади, - зазначила Ірина Гримак. - Також ми оглянули в Городку новий корпус центральної районної лікарні, запуск якого дозволить в одному місці зібрати різні відділення закладу. Це буде зручно для пацієнтів та створить нормальні умови роботи для лікарів.

Опісля побували в травматологічному відділенні лікарні. Тут, завдяки завідувачу Івану Ковалишину, вже сьогодні діє сучасна операційна і створено гарні умови перебування для пацієнтів. До речі, сам Іван Ковалишин проводить операції з протезування суглобів. Його пацієнтами є мешканці не лише колишнього Городоцького району, але й інших областей України».

Також в межах робочої поїздки Ірина Гримак відвідала комунальний заклад Львівської обласної ради "Великолюбінську спеціальну школу-інтернат I-II ступенів". Вона була створена у 1962 році і з того часу знаходиться в польському палаці барона Бруніцького. 

На сьогодні, завдяки закордонним меценатам, у школі відреставровані приміщення, є навчальні кабінети, майстерні, кімната психологічного розвантаження, кабінет соціально-побутового орієнтування, актовий та спортивний зали.