Комісія допустила до конкурсів кандидатів на посади директорів трьох закладів освіти

Комісія допустила до конкурсів кандидатів на посади директорів трьох закладів освіти

21.08.2020

Сьогодні, 21 серпня, відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсних відборів на посади директорів у низці комунальних закладах Львівської обласної ради галузі освіти.

Відтак члени комісії ухвалили рішення допустити до конкурсу:

- на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Бориславська загальноосвітня санаторна школа I-III  ступенів» – Громик Ольгу Романівну;

- на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Сокальська загальноосвітня санаторна школа I-III  ступенів ім. Т. Шевченка» – Полозяк Тетяну Іванівну;

- на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Краковецька спеціальна загальноосвітня школа – інтернат I-II ступенів – Франків Наталію Олександрівну.

Отож, за рішенням комісії, конкурси на посади директорів вищеназваних трьох навчальних закладів відбудуться 27 серпня о 10:00 год. у каб. 307 облради.

Варто зауважити, що на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Жовківський навчально-реабілітаційний центр I-IIІ ступенів «Злагода», на яку також було оголошено конкурс, – жодна особа не подала документи на участь у конкурсі. Відтак буде оголошено новий конкурсний відбір.

Відео засідання – тут.