Комісія з питань культури провела перше засідання

Комісія з питань культури провела перше засідання

10.12.2020

Сьогодні, 10 грудня, відбулося перше засідання постійної комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції Львівської обласної ради VІІІ скликання. Участь у роботі комісії взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Євгеній Гірник.

Спершу шляхом голосування депутати обрали заступником голови комісії Петра Цеголка, секретарем комісії – Тетяну Письменну.

Відтак комісія з питань культури, інформаційної політики та промоції сформована у такому складі:

Шеремета Святослав Петрович – голова комісії,

Цеголко Петро Павлович - заступник голови комісії,

Письменна Тетяна Олександрівна - секретар комісії.

Як наголосив Святослав Шеремета, робота комісії не обмежуватиметься лише засіданнями, члени комісії планують здійснювати ознайомчі виїзди до закладів культури, брати участь у різноманітних мистецьких заходах тощо.

Далі члени комісії заслухали інформацію Львівської ОДА щодо виконання станом на 10 грудня:

- Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018 – 2020 роки;

- Програми відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів у Львівській області на 2018 – 2020 рік;

- Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2018 – 2020 роки.

Опісля Львівська ОДА поінформувала депутатів щодо принципів підготовки проєктів обласних цільових програм на наступний період, а також запланований сукупний фінансовий ресурс на їх реалізацію у сумі 1,4 млрд грн.

Наприкінці комісія опрацювала звернення, що надійшли на її адресу.