Комісія з питань культури розглянула низку питань порядку денного

Комісія з питань культури розглянула низку питань порядку денного

09.07.2020

Сьогодні, 9 липня, відбулося засідання постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації. 

Члени комісії розглянули ряд важливих питань, зокрема,  внесли зміни у склад конкурсних комісій Комплексної програми розвитку культури Львівщини, поданих департаментом з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Також депутати погодили, поданий департаментом внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації,  перелік переможців обласного мистецького конкурсу «Кращі книги Львівщини» згідно Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

Окрім того, постійна комісія заслухала питання щодо несанкціонованого будівництва церкви Московського патріархату у м.Золочеві та вирішила  напрацювати звернення до голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького, начальника управляння Служби безпеки України у Львівській області Юрія Гончарова та начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Василя Віконського щодо порушеного питання.