Комісія з питань спорту розглянула питання порядку денного

Комісія з питань спорту розглянула питання порядку денного

14.05.2020

             
           Сьогодні, 14 травня, відбулося засідання постійної комісії  з питань  молодіжної політики, фізичної культури та спорту.
           У порядку денному комісії розглядалося  багато  важливих і актуальних питань, які стосуються роботи постійної комісії.
          Начальник відділу департаменту економічної політики облдержадміністрації   В. Табакера доповів щодо  реалізації  у 2019 році  Стратегії розвитку Львівської області  на період  до 2020 року та  Плану заходів з її реалізації.
           Заслухано звіти  керівників департаменту внутрішньої та інформаційної політики, департаменту архітектури та розвитку містобудування  та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації  щодо відсотків  виконання обласних програм за 1 квартал 2020 року:
-    Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року – 28%,
-    Обласна програма «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки – 2,6 %,
-    Комплексної програми надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області на 2018-2020 роки – 0%.
          Слід зазначити, що в зв’язку з  обмеженнями  щодо проведення фестивалів  в період карантину, цьогоріч може не відбутися традиційний військово-патріотичний  фестиваль «Зашків»  14  червня.
           З метою прийняття об’єктивного рішення, на виконання листа   Комітету з питань молоді  і спорту Верховної ради України щодо кандидатури на здобуття  Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році, головою постійної комісії запропоновано  опублікувати у засобах масової інформації  інформацію щодо подання кандидатур на адресу комісії.