Комісія з питань ЖКГ розглянула та погодила зміни до низки обласних програм

Комісія з питань ЖКГ розглянула та погодила зміни до низки обласних програм

18.09.2020

У четвер, 17 вересня, відбулось засідання постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності, альтернативної енергетики. 
Участь у засіданні взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

Постійна комісія розглянула звернення департаменту розвитку та експлуатації  житлово-комунального господарства Львівської ОДА стосовно змін до затверджених переліків проектів, фінансування яких у 2020 році здійснюється з обласного бюджету в рамках реалізації Програми «Питна вода» на 2012 – 2020 роки і Програми зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017 – 2020 роки за заходом «Будівництво та реконструкція об’єктів зовнішнього освітлення населених пунктів та погодила дані зміни.

Зокрема, депутати вирішили винести на розгляд  сесії Львівської обласної ради питання стосовно внесення змін  до Програми «Питна вода» на 2012 – 2020 роки.
Крім того, члени комісії розглянули проєкт Регіонального плану управління відходами у Львівській області до 2030 року та вирішили повернути дане питання на доопрацювання, з урахуванням змін адміністративно-територіального устрою в Україні терміном до 31 грудня 2020 року.

Також депутати опрацювали низку питань та звернення, адресованих комісії.