Лісівники Львівщини долучились до ліквідації лісових пожеж у Житомирській області

Лісівники Львівщини долучились до ліквідації лісових пожеж у Житомирській області

23.04.2020


З метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в Житомирській області викликаної масштабними пожежами в природних екосистемах, Державним агентством лісових ресурсів України видано наказ «Про організацію робіт з наслідків лісових пожеж в Житомирській області». На виконання цього наказу працівники державної лісової охорони п’яти підвідомчих підприємств управління в період з 18 до 21 квітня були відряджені для роботи з ліквідації лісових пожеж на Житомирщині, а саме: ДП «Бібрський лісгосп», ДП «Дрогобицький лісгосп», ДП «Золочівський лісгосп», ДП «Самбірський  лісгосп», ДП «Старосамбірське ЛМГ».

Пожежні команди були забезпечені транспортними засобами та всім необхідним для виконання завдання з ліквідації лісових пожеж.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства висловлює подяку працівникам підприємств, які безпосередньо брали участь у ліквідації пожежі та пропонує керівникам підвідомчих підприємств відмітити учасників ліквідації пожеж в Житомирській області, в тому числі і матеріально.