Львівська обласна психіатрична лікарня співпрацюватиме зі швейцарською компанією у сфері психічного здоров’я

Львівська обласна психіатрична лікарня співпрацюватиме зі швейцарською компанією у сфері психічного здоров’я

26.01.2021

 Комунальне некомерційне підприємство ЛОР "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" в межах українсько-швейцарського проєкту  “Психічне здоров'я для України»  підписала меморандум про співпрацю з GFA Consalting Group GmbH. 

За словами директора  Богдана Чечотки, ефективна робота психіатричної лікарні не можлива без координації всіх ланок системи охорони здоров'я. «Функціонуюча система психічного здоров'я дозволяє проводити якісне лікування та ефективну реабілітацію, що в свою чергу покращує якість життя людей із проблемами психічного здоров'я. 

Участь нашої лікарні у цьому міжнародному проєкті дасть можливість нашим лікарям ознайомитись з кращими світовими практиками, а пацієнтам - отримати фахову допомогу», - вважає  Богдан Чечотка. 

Співпраця обласної психіатричної  лікарні з GFA Consalting Group GmbH буде реалізовуватись у підтримці органів влади у розробці політик, базованих на науково-обґрунтованих підходах та потребах,  сприяння  координації та створенні послуг у сфері психічного здоров'я у громадах. Також допомагатиме різноманітним службам у сфері психічного здоров'я в доступності до пацієнтів, координуванні між різними галузями та рівнями надання професійної допомоги та роботою над підвищенням обізнаності українців про психічне здоров'я.