Львівська обласна рада проголосувала за призначення Сергія Іваха начальником управління майном спільної власності

Львівська обласна рада проголосувала за призначення Сергія Іваха начальником управління майном спільної власності

16.02.2021

Начальником управління майном спільної власності Львівської обласної ради став Сергій Івах. За призначення нового керівника управління проголосували 64 депутати Львівської обласної ради. 

Ним став Сергій Ярославович Івах - депутат Львівської міської ради VII та VIII скликань, член політичної партії «Європейська солідарність», голова громадської організації «Громада і справедливість».

На початку лютого цього року кандидатуру Сергія Іваха на посаду начальника управління майном спільної власності ЛОР одноголосно підтримали члени постійної депутатської комісії комунального майна Львівської обласної ради. 

У своєму виступі перед депутатами Сергій Івах запевнив, що впровадить прозорі принципи управління майном комунальної власності обласної ради. Основним завданням управління буде проведення моніторингу та аудиту діяльності комунальних підприємств та закладів обласної ради, підвищення рівня ефективності установ. 

«Ми проведемо повну інвентаризацію майна комунальних підприємств та приймемо рішення щодо призначення і використання кожного з них. Маємо впровадити прозорі методи управління і раціонально використати наявні в області майнові ресурси», - зазначив Сергій Івах та наголосив у своєму виступі перед депутатами, що він категорично проти продажу і зміни призначення будівель медичних закладів. 

«Варто переглянути укладені раніше угоди на оренду майна. Надалі, будь які операції з продажів об’єктів обласної ради повинні відбуватися лише через систему «Прозоро». 

Довідка:

Сергій Ярославович Івах народився у Львові у 1972 році. Закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю «Економіка підприємств» та Львівський національний університет імені Івана Франка, за спеціальністю «правознавство». Отримав ступінь «магістра публічного управління та адміністрування» у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Раніше працював на посаді директора ТзОВ «Діамант Аурум» (2010-2019).