Львівські спортсмени посилено тренуються до літньої Олімпіади, яка відбудеться в Токіо

Львівські спортсмени посилено тренуються до літньої Олімпіади, яка відбудеться в Токіо

29.01.2021

31 січня завершуються навчально-тренувальні збори львівських спортсменів з веслування на байдарках та каное, які входять до Національної збірної України. 

За словами тренера збірної України, львів’янина Романа Бундза, цей навчально-тренувальний збір для каноїстів проводиться в Португалії, а байдарочники паралельно тренуються у Туреччині. Заплановано ще два виїзди у лютому та березні до Туреччини на тренування збірної команди України.

"На сьогодні перед нами стоїть головне завдання - відпрацювати та вдосконалити техніку веслування, також щоденно працюємо над загальною  фізичною підготовкою, адже кожен спортсмен хоче потрапити на літні Олімпійські ігри", - розповіла байдарочниця Анастасія Горлова, майстер спорту України міжнародного класу.

Всього на навчально-тренувальний збір від України поїхали 31спортсмен, 8 тренерів, 3 масажиста та 2 лікаря.  Серед них львів’яни, спортсмени комунального закладу Львівської облради Школи вищої спортивної майстерності: каноїст Віталій Вергелес,  байдарочники  Анастасія Горлова, Юрій Зуб та Василь Смілка.