Львівський обласний клінічний перинатальний центр – у топ-10 найкращих медзакладів України

Львівський обласний клінічний перинатальний центр – у топ-10 найкращих медзакладів України

24.10.2021

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» потрапило в десятку найкращих лікарень в Україні за версією Public Health Awards. Про це повідомила директорка Перинатального центру Марія Малачинська.

«Львівський обласний клінічний перинатальний центр в ТОП-10 найкращихспеціалізованих медичних закладів України за версією Public Health Awards 2021!

Враховувалося 25 різних показників якості роботи медичних закладів, зокрема якість надання медичних послуг, стратегія розвитку, ключові показники ефективності фахівців, сервіс медичного закладу, комунікації, інклюзивність, показники співпраці з громадою.

Шановні майбутні батьки, наша команда постійно працює над удосконаленням і розвитком. Дякуємо організаторам та експертам!

Робимо разом Перинатальний світ кращим», - зауважила Марія Малачинська.

Додамо, що в десятці найкращих є ще одна медична установа з Львівської області – Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова.

А перемогу ж в номінації «Кращий заклад спеціалізованої медичної допомоги» здобуло комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська комунальна міська лікарня №2».

Public Health Awards – відзнака для прогресивних команд медичних закладів та лідерів у сфері охорони здоров’я, які прагнуть вдосконалення якості медичної допомоги в Україні. Місія відзнаки – об’єднання найкращих медичних закладів та спеціалістів для формування якісних орієнтирів, популяризація успішних практик в сфері надання медичних послуг України та мотивації до розвитку.

Відзнаку заснувало цьогоріч ДП «Прем’єр Експо» (входить до складу Hyve Group, Великобританія) під егідою Міжнародної медичної виставки Public Health.