Львівський палац мистецтв реалізував проєкт за підтримки Українського культурного фонду

Львівський палац мистецтв реалізував проєкт за підтримки Українського культурного фонду

27.01.2021

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв» завершив грантовий проєкт інституційної підтримки, ініційований Українським культурним фондом.

«У цей нелегкий час пандемії, завдяки реалізованому проєкту, Палац зміг  закупити комп’ютерну техніку, оновити систему пожежної безпеки та відеонагляду. 

Знаковою подією в кінці року стала виставка молодіжної графіки, яка відбулася теж за сприяння УКФ і отримала широкий позитивний розголос. Шість вузів з України, Словаччини та Польщі представили молодіжні здобутки графічного мистецтва», - розповів директор Юрій Візняк. 

Експозиція об’єднала твори львівської, київської, закарпатської художніх шкіл, а також графічні твори вроцлавської, братиславської та варшавської Академії мистецтв. 50 найкращих робіт увійшли в чудовий повноколірний каталог. 

У рамках партнерства в Львівському палаці мистецтв також відбулась мистецька виставка «Захід-Схід»,  яку організувала Львівська обласна Національна спілка художників України за підтримки Українського культурного фонду.