Міністр охорони здоров’я відвідав обласну клінічну лікарню та центр екстреної допомоги

Міністр охорони здоров’я  відвідав обласну клінічну лікарню та центр екстреної допомоги

17.08.2022

У вівторок, 16 серпня, у Львівській обласній клінічній лікарні з візитом перебував міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

Міністр відвідав пологове відділення: оглянув пологові зали, палати, палату інтенсивної терапії новонароджених, поспілкувався з породіллями та медиками. 

Також Віктор Ляшко ознайомився з роботою приймально-діагностичного відділення, кардіохірургічного відділення, відділення реанімації та інтенсивної терапії N2, рентгенхірургічного відділення лікарні, поспілкувався з медичною спільнотою, а також оглянув українсько-польський центр серця, що функціонує на базі обласної лікарні та працює за принципом державно-приватного партнерства. 

В межах візиту дискутували про високоспеціалізовану допомогу, що надається в медичному закладі, говорили про можливості й потреби обласної багатопрофільної лікарні. 

Також Віктор Ляшко побував на підстанції № 1 Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

«Розмовляли з міністром про нові підходи центру в освіті, формування навчально-тренувального відділу. Також презентували міністру літнє та зимове спецвзуття, яким до кінця року будуть забезпечені всі члени виїзних бригад, та нові сумки-укладки й рюкзаки для надання екстреної медичної допомоги», - розповів в.о. директора центру Андрій Васько.