На Львівщині відбувся пластовий табір "Тінь Лісу"

На Львівщині відбувся пластовий табір "Тінь Лісу"

22.07.2024

З 10 по 21 липня у селі Сприня Самбірського району, що на Львівщині, 65 юнаків та дівчат пройшли вишкільний пластовий табір "Тінь Лісу". 

Учасники табору дізналися про вірування наших предків, їхні уявлення про світ, а також брали участь у заняттях з акторської майстерності, саморозвитку, комунікації, реалізації проєктів та генерування ідей. Пластуни мали змогу вдосконалити свої навички у будівництві таборових споруд, приготуванні їжі на вогні, складанні ватри та в’язанні вузлів. Дозвілля було насичене різноманітними заходами, серед яких фаєр шоу, стрільба з лука та авіамоделювання.

Пласт – це організація, яка вже понад сто років виховує національно свідому та активну молодь. Пластуни зберігають та шанують українську культуру, традиції та мову, а також у часи війни часто стають на захист державності. Вишколи та табори є невід'ємною частиною системи пластового виховання.

Організаторами заходу виступили управління молоді та спорту Львівської ОВА, Львівський обласний пластовий центр та Львівська округа Пласту.