Обласну раду з новорічними святами привітав Галицький академічний камерний хор

Обласну раду з новорічними святами привітав Галицький академічний камерний хор

31.12.2020

Працівників Львівської обласної ради з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим українськими колядками і композиціями різних країн світу привітав Галицький академічний камерний хор під керівництвом диригента Василя Яциняка.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак від імені депутатського корпусу та працівників апарату облради подякувала колективу за мистецький виступ і святковий настрій.

«Дякую за такий чудовий передсвятковий подарунок!

Рік, що минає, для кожного з нас був непростим, багато життєвих викликів він нам приніс.

Дай Боже, щоб всі негаразди, які ми пройшли разом, залишилися в минулому.

Дай Боже, щоб в новому році ми зустріли лише радість, любов, тепло, один одного, рідних, близьких, колег і просто тих людей, які сьогодні мають велику честь називатися українцями.

Напередодні Нового року та Різдва ми з особливим теплом дякуємо нашим Героям-Захисникам за можливість зустрічати свята. Ми дякуємо і нашим Героям-лікарям, які є на передовій у боротьбі з коронавірусом.

Дякую вам за нелегку працю!», - зауважила у вітальному слові голова облради.

Крім того, за багаторічну концертну діяльність, вагомий внесок у відродження і збагачення української хорової культури, популяризацію духовної і народної пісні та високу виконавську майстерність Ірина Гримак відзначила Подякою Львівської обласної ради колектив Галицького академічного камерного хору.