Облрада привітала представників дипломатичного корпусу

Облрада привітала представників дипломатичного корпусу

23.12.2020

Із нагоди Дня працівників дипломатичної служби України сьогодні, 23 грудня, голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт і голова комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Наталія Галецька привітали представників дипломатичного корпусу з професійним святом.

Цьогоріч урочистості відбулися у форматі музично-мистецького перформенсу в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці у Львові і були присвячені такій чесноті, як жертовність.

Відтак, окрім дипломатів, на захід були запрошені також лікарі, які є на передовій у боротьбі з коронавірусом, і учасники ООС (АТО). 

"Від імені Львівської обласної ради та голови облради Ірини Гримак засвідчую вам свою повагу і велике шанування.

Дякую вам за щоденну наполегливу працю. Бажаю всім нам подолати ті виклики, які постають перед Україною і всім світом", - зауважив у вітальному слові Володимир Квурт, звертаючись до присутніх. 

Довідково:

День працівників дипломатичної служби – професійне свято України. Відзначається щорічно 22 грудня.

Свято встановлено в Україні «…ураховуючи важливу роль працівників дипломатичної служби України у підтриманні мирного і взаємовигідного співробітництва України з членами міжнародного співтовариства, забезпеченні при цьому національних інтересів і безпеки України, а також захисті прав та інтересів громадян і юридичних осіб України за кордоном…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників дипломатичної служби» від 21 листопада 2005 р.