Олександр Ганущин вручив премії випускникам шкіл із максимальними балами із ЗНО

Олександр Ганущин вручив премії випускникам шкіл із максимальними балами із ЗНО

21.08.2020

Сьогодні, 21 серпня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та голова Львівської ОДА Максим Козицький вручили обласні премії 53 випускникам закладів загальної середньої освіти області, які набрали 200 балів з навчальних дисциплін за результатами ЗНО у 2020 році.

Очільник облради, вручаючи подяки та грошові винагороди найкращим випускникам області, наголосив, що високий показник, який вони досягли разом з батьками, є показником роботи їхніх шкіл і їхніх репетиторів.

«Наступна планка, за аналогією зі спортом, має бути ще вищою. Тому у вас все попереду! Пам’ятайте, той, хто хоче досягати більшого, має спрямовувати на це свій дорогоцінний час, який у подальшому ви будете монетизувати протягом усього свого життя. Щиро бажаю здоров’я, все буде добре! Слава Вам і слава Україні!», - зазначив Олександр Ганущин.

Варто зауважити, що з цих 53 випускників: 8 –  набрали максимальну кількість балів з двох навчальних дисциплін (400 балів, розмір премії – 14 тис грн) і 45 – з однієї навчальної дисципліни (200 балів, розмір премії – 7 тис грн).

Серед освітніх закладів області найкращі результати продемонстрували випускники закладів загальної середньої освіти Львова, Дрогобича, Червонограда, Стрия, Трускавця, а також Мостиського, Яворівського, Жидачівського та Миколаївського районів.

Як відомо, випускники Львівщини – одні з лідерів за результатами ЗНО-2020. Львівщина цьогоріч за кількістю учасників, які отримали 200 балів на ЗНО, виборола перше місце з таких предметів: українська мова і література, історія України, біологія.