Олександр Ганущин закликав роботодавців перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи

Олександр Ганущин закликав роботодавців перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи

17.03.2020

Через загрозу поширення коронавірусу і задля збереження здоров’я мешканців області голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин звернувся до керівників підприємств усіх форм власності перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи, особливо тих, які мають дітей.

«Станом на сьогодні чимало соціально відповідального бізнесу вже організувало роботу свого персоналу з дому. Однак, упевнений, є ще резерв для збільшення масштабності цього процесу. Тому прошу керівників установ, організацій, підприємств максимально перевести, де це можливо, своїх працівників на віддалений доступ до робочого місця.

Користуюсь нагодою, дякую журналістській спільноті за всебічне й оперативне інформування суспільства про актуальний стан протидії пандемії COVID-19. Однак закликаю Вас, шановні медійники, берегти себе і по можливості виконувати свою надважливу роботу, уникаючи прямих контактів з людьми.

Нагадаю, що Львівська обласна рада з 16 березня до 6 квітня 2020 року для виконавчого апарату встановила режим віддаленої роботи.

Будьте здорові та обережні! Залишайтеся вдома!», - йдеться в тексті звернення.