Профільна комісія обговорила проблемне питання щодо навчальних класів школи для дітей з вадами слуху

Профільна комісія обговорила проблемне питання щодо навчальних класів школи для дітей з вадами слуху

11.02.2021

Комунальний заклад обласної ради «Львівська спеціальна школа Марії Покрови I-III ступенів» просить врегулювати питання щодо приміщення, в якому знаходиться заклад. З відповідним зверненням керівництво закладу звернулося до депутатської комісії з питань освіти, наукита інновацій Львівської обласної ради.

«Річ у тому, що на базі навчального закладу реалізовувався експериментальний проєкт освітньо-соціально-культурного центру святого Антонія. Для його потреб було виділено три навчальних класи у приміщенні школи. Відтак проводити корекційно-відновлювальну сурдопедагогічну роботу в позаурочний час для вихованців самої школи стало складніше, оскільки не вистачало приміщень. 

Керівництво школи просить нас відшукати інше приміщення для ОСКЦ святого Антонія, а вивільнені класи залишити для освітніх та реабілітаційних потреб дітей з вадами слуху», - зазначила голова комісії Іванна Герус.

Депутати вирішили звернутися до колег з комісії з питань комунального майна вишукати приміщення для ОСКЦ святого Антонія, який зміг би проводити заняття з позашкільної освіти для дітей з особливими потребами, а в школі Марії Покрови могли б повноцінно навчатися їх вихованці.