Реконструкцію корпусу Городоцької центральної лікарні планують завершити наступного року

Реконструкцію корпусу Городоцької центральної лікарні планують завершити наступного року

23.10.2021

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак сьогодні, 23 жовтня, у межах робочого візиту до Городоцької міської територіальної громади ознайомилася з ходом робіт реконструкції частини будівлі Городоцької центральної лікарні.

«Зараз у лікарні завершується реконструкція окремого корпусу, де планують розмістити сучасне приймальне відділення, лабораторію, реанімацію, комп'ютерну томографію, неврологічне та терапевтичне відділення.

Цей об’єкт був довгобудом, який багато років простоював і роботи тут не велися. Городоччина потребує саме такої лікарні.

За словами підрядної організації, будівельні роботи завершать через місяць, і надалі корпус можна буде облаштовувати як медичну установу, щоб наступного року отримати повноцінну лікарню.

Тішуся, що силами громади здійснено благоустрій території лікарні, яка набуде нового вигляду і надаватиме якісні медичні послуги», - зауважила Ірина Гримак.

Очільник Городоцької міської територіальної громади Володимир Ременяк розповів, що проект реконструкції частини будівлі Городоцької центральної лікарні розпочато в 2014-2015 роках.

«Цей об’єкт за соціальною значимістю – один з основних для громади, бо він обслуговуватиме 40 тисяч її мешканців. Розраховуємо приблизно на додаткових 60 ліжкомісць, більшість з яких буде забезпечено подачею кисню», - поінформував Володимир Ременяк.

«У Городоцькій громаді ми бачимо добрий приклад якісної роботи. Тому обласна рада не стоїть осторонь і допомагає дофінансовувати об’єкти. Завдяки професійній команді Городоцької громади і управлінським рішенням Львівської обласної ради мешканці отримують нову якість життя і нові можливості», - резюмувала Ірина Гримак.