Сокальська ЦРЛ отримала 400 захисних костюмів для медиків

Сокальська ЦРЛ отримала 400 захисних костюмів для медиків

24.04.2020

Сьогодні, 24 квітня, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк у межах робочої поїздки відвідав Сокальську центральну районну лікарню, яка є в переліку медичних установ, визначених у боротьбі з Covid-19 у резервній госпітальній базі. Ця лікарня обслуговуватиме хворих з Сокальського та Радехівського районів.

Разом із першим заступником ОДА Андрієм Годиком Богдан Гагалюк та представники  ПАТ «Львівобленерго» передали для потреб лікарів, які працюватимуть із хворими на коронавірусну інфекцію, багаторазові захисні костюми.

Загалом Сокальська ЦРЛ отримала 400 таких  костюмів. Ще 100 штук передали у госпіталь ветеранів війн та репресованих у Винниках.

«Зараз Сокальська ЦРЛ знаходиться в резерві. Ми намагаємося щодватижні бути тут на місці, щоб провести необхідні зустрічі для визначення нагальних потреб чи проблем, з якими стикаються медики, обговорити алгоритм дій при поступленні хворих. Першочергово маємо думати про захист наших  лікарів та бригад швидких допомог», - зазначив Богдан Гагалюк.

Окрім того, Богдан Гагалюк поспілкувався із керівництвом району та лікарями щодо готовності приймальних відділень, медичного персоналу та забезпеченості установи засобами захисту та лікування хворих, а також щодо дотримання карантинних заходів на територіях.