У Будинку воїна відзначили подяками найактивніших волонтерів Львівщини

У Будинку воїна відзначили подяками найактивніших волонтерів Львівщини

28.06.2022

Сьогодні, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України у комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок воїна» нагородили подяками найкращих волонтерів Львівщини.

За непохитну позицію та працю заради наближення перемоги сотня небайдужих людей, які допомагають армії та займаються гуманітарною допомогою, отримали відзнаки Львівської обласної ради та Львівської обласної військової адміністрації. 

«Разом з депутатами Львівської обласної ради відзначаємо сто волонтерів Львівщини за активний внесок в справу перемоги. Всі вони – небайдужі люди, які самовіддано допомагають військовим і потребуючим людям.

За вісім років війни наш волонтерський рух став потужним. Багато нових волонтерів влились в нього після 24 лютого. Всіх нас об’єднує єдине бажання якнайшвидшої перемоги!

Символічно, що вшанування волонтерів відбулось у Будинку воїна, де замість руского міра Львівська облрада створила місце зустрічі ветеранів, військових, волонтерів та їх родин.

Дякую всім волонтерам й усім, хто сьогодні є прикладом незламності для усього світу! Віримо в ЗСУ і спільно наближаємо нашу перемогу!», - наголосила у вітальному слові голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

У рамках акції «Сміливість має два кольори» кожен з учасників написав побажання перемоги на полотні Державного Прапора України, яке передадуть захисникам на фронт.

Також під час заходу презентували відеоролик про волонтерську роботу, яка невпинно наближає нашу перемогу.