У Львівській національній філармонії – концерт «Тріумф любови»

У Львівській національній філармонії – концерт «Тріумф любови»

09.10.2020

У Львівській національній філармонії 13 жовтня о 19:00  год. розпочнеться концерт «Тріумф любови» - оркестр «INSO-Lviv» під керівництвом диригентки Оксани Линів зіграє добірку творів віденських класиків та українського композитора Олександра Козаренка. Соліст - Андрій Мурза (скрипка),голос – Оксана Нікітюк.

У програмі прозвучать увертюра «Леонора» №3 Людвіга ван Бетховена, концерт для скрипки з оркестром №5 Вольфганга Амадея Моцарта, «П’ять весільних ладкань з Покуття» Олександра Козаренка.

Тандем зіркової диригентки Оксани Линів та оркестру INSO-Lviv поєднує музика Моцарта та любов до українського. За роки існування фестивалю LvivMozArt музиканти відкривали публіці незнані шедеври української музики та презентували світу свого, львівського Моцарта.

І 13 жовтня прозвучить вишукана добірка творів віденських класиків, а також українська архаїка втілена в творчості сучасного композитора Олександра Козаренка.

Більше – тут.

Довідково:

Оксана Линів - видатна українська диригентка, яка працює з найбільшими оперними театрами та відомими оркестрами у всьому світі, серед них Баварська державна опера, Берлінська державна опера, Gran Teatre del Liceu Barcelona, Theater an der Wien, Державна Опера Штутгарта, Франкфуртська Опера, Королівська шведська опера, Львівська національна опера, Одеська національна опера та багато інших.