У Львівському геріатричному пансіонаті відремонтували та облаштували будівлю для проживання близько 100 людей

У Львівському геріатричному пансіонаті відремонтували та облаштували будівлю для  проживання  близько 100 людей

27.11.2020


Сьогодні, 27 листопада, відбулася робоча зустріч керуючого справами Львівської обласної ради Валентина Харлова із Джунейтом Есмером -  координатором програми Турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) в Україні.

В ході зустрічі йшлося про завершення капітального ремонту будівлі Львівського геріатричного пансіонату, який  вдалося здійснити завдяки компанії ТІКА. Тут в комфортних умовах зможуть  проживати  близько 100 людей похилого віку.

«Це справді була конструктивна та плідна співпраця із турецькою компанією, яка обов’язково буде продовжена у 2021-2022 роках. Ми обговорили питання наших спільних подальших кроків та напрямків щодо взаємодії із вищезгаданим агентством, зокрема у галузі соціального захисту та туризму. Уже у грудні цього року заплановано зустріч  із представниками Турецького агентства зі співробітництва та координації та підписання угоди щодо впровадження нових проєктів на наступні два роки», - розповів Валентин Харлов.

Довідково:
Турецьке агентство зі співробітництва та координації (ТІКА) створене в 1992 році при Міністерстві закордонних справ Туреччини, з 1998 року - при Раді Міністрів Турецької Республіки. У 1999 році агентству надано статус міжнародної організації з надання міжнародної технічної допомоги. Сьогодні ТІКА має офіси в 35 країнах світу, співпрацює з більш ніж 100 країнами. Усі проекти, які реалізовувалися агентством, відповідають потребам та національним пріоритетам кожної з країн.