У Львові обрали переможця Національного проєкту «Українська пісня-2020»

У Львові обрали переможця Національного проєкту «Українська пісня-2020»

14.08.2020

Учора, 13 серпня, на сцені Львівської опери, відзняли 5-й ювілейний Національний проєкт «Українська пісня / Ukrainian Song Project», який покажуть на всю країну у День Незалежності.

Проєкт «Українська пісня/Ukrainian Song Project» щорічно відбувається у Львові з 2015 року за підтримки Львівської обласної ради і Львівської ОДА.

Протягом останніх двох років організатори проєкту започаткували традицію визначення та нагородження переможця серед молодих артистів, нових імен в українській музиці, які лише починають свою кар’єру.

«Уже другий рік поспіль Українська пісня-2020 обирає переможця , адже місією проєкту є підтримка молодих артистів. Ми популяризуємо сучасну українську музику в Україні та світі, ми плекаємо українську мову, ми творимо українську історію! Сьогодні на цій сцені кращі з кращих, але , на жаль, переможець лише один», - оголосив зі сцени генеральний продюсер національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик.

Експертне журі конкурсу визначило ім’я переможця серед п’яти фіналістів проєкту «Українська пісня-2020. Нею стала співачка Shy (Олександра Карягіна), вже знайома українцям завдяки участі у 8-му сезоні Х-Фактора.

Як приз виконавиця отримає запис і продюсування треку на одній з кращих студій в Україн іFOXXSTUDIOS і зйомку кліпу.

Також на сцені опери свої найпопулярніші нові хіти виконали зіркові хедлайнери «Без Обмежень», Злата Огнєвіч, Ivan Navi, Арсен Мірзоян, Артем Пивоваров, М’ята, Grohotsky, Ірина Федишин.