У Львові розпочав роботу XX Міжнародний економічний форум

У Львові розпочав роботу  XX Міжнародний економічний форум

16.09.2021

Сьогодні, 16 вересня, у Львові стартував XX Міжнародний економічний форум, який є важливим майданчиком для розвитку регіону.

Участь у форумі беруть український бізнес, провідні міжнародні компанії, представники органів місцевого самоврядування, депутати, дипломати, представники торгових місій з-за кордону, експерти.

Міжнародний економічний форум - це платформа взаємодії влади та бізнесу. В межах  панельних дискусій сьогодні говоритимуть про потреби та розвиток бізнесу, активізацію транскордонної співпраці, залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обмін досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу в умовах пандемії CОVID-19.

Підприємці матимуть можливість презентувати свої проєкти межах виставок, які діятимуть під час форуму.
Також в межах Міжнародного економічного форуму проведуть найбільшу Startup Expo – виставку понад 70 українських стартапів. Тут налагодити комунікацію зможуть стартапери та представники фондів, які мають потенціал фінансувати стартапи. Найкращий стартап в межах форуму отримає 100 тисяч гривень.