Уляну Штангрет призначено керівником Школи вищої спортивної майстерності

Уляну Штангрет  призначено керівником Школи вищої спортивної майстерності

12.03.2020

Сьогодні, 12 березня, депутати Львівської обласної ради затвердили на посаду директора КЗ ЛОР «Школа вищої спортивної майстерності» Уляну Штангрет.

Як відомо Уляна Штангрет стала переможницею відкритого конкурсу, який відбувся попередньо. 

За  її кандидатуру  проголосувало 8 із 9 членів комісії. На посаду керівника Школи вищої спортивної майстерності претендувало двоє осіб - Оксана Вацеба та

Уляна Штангрет, які представили своє бачення розвитку спортивної установи на найближчі 5 років.

Довідково:
Штангрет Уляна Петрівна - 1979 р.н., громадянин України, освіта вища за спеціальностями: «Олімпійський та професійний спорт» (2004р.) та «Державне управління» (2010р.), загальний стаж роботи 20 років.
Уляна Петрівна здобула середню освіту у Містківській середній школі.
З 1995 по 1999 рік навчалася у Педагогічному коледжі Львівського національного університету імені З 1999 по 2004 рік навчалася у Львівському державному інституті фізичної культури за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт» та здобула кваліфікацію «тренер-викладач».
З 2007 по 2010 рік навчалася у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобула кваліфікацію «Магістр державного управління».
Після закінчення Педагогічного коледжу з 1999 по 2001 рік працювала у садку-школі «Малюк» на посаді вихователя.
З 2001 по 2005 рік працювала у Львівському обласному управлінні з фізичного виховання та спорту на посаді провідного спеціаліста.
З 2005 до тепер працює в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, починаючи від посади головного спеціаліста, в подальшому - заступника начальника відділу та начальника відділу спорту та проведення заходів.