Вітчизняне військо поповнилося новою когортою молодих офіцерів

Вітчизняне військо поповнилося новою когортою молодих офіцерів

20.08.2020

Сьогодні, 20 серпня, сім десятків вихованців Курсів лідерства офіцерського складу тактичного рівня Національної академії сухопутних військ отримали первинні офіцерські звання «молодший лейтенант» та сертифікати про здобуття кваліфікації «офіцер військового управління тактичного рівня».

Рік тому вони вступили на навчання до Академії вже зі значним багажем знань, отриманим під час навчання у цивільних вишах. Більшість із них вже мала чималий життєвий досвід, чіткі переконання та погляди. Чимало сьогоднішніх випускників курсів лідерства на момент вступу були загартовані у горнилі бойових дій на сході України.

Інтенсивна підготовка, значний акцент на практичну складову, творчий й часом індивідуальний підхід до кожного, а головне – повна відданість навчанню науково-педагогічних працівників вишу дали свої результати. І вже незабаром випускники курсів будуть гідно представляти альма-матер у частинах Сухопутних військ, Десантно-штурмових військ та Військово-Морських сил України.

Варто зазначити, що серед вихованців курсів є й чимало представниць чарівної статі, які на рівні з хлопцями пройшли всі випробування на шляху до омріяних офіцерських погонів.