Волонтерська делегація з Львівщини відзначає День Незалежності України в Авдіївці

Волонтерська делегація з Львівщини відзначає День Незалежності України в Авдіївці

24.08.2020

Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України, волонтерська делегація з Львівщини на чолі з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним взяла участь в урочистостях з нагоди державного свята у прифронтовому м. Авдіївка Донецької області.

Гості разом із командувачем Об’єднаних сил Володимиром Кравченком, головою Донецької облдержадміністрації Павлом Кириленком, військовослужбовцями вшанували пам'ять загиблих Героїв, які віддали своє життя за Україну.

«Перемога буде за нами! І Донецьк, і Луганськ, і Севастополь – будуть з українським стягом», - сказав очільник облради.

Завершилися урочистості проведенням акції з привітання мешканців тимчасово окупованих територій з Днем Незалежності України. Великий синьо-жовтий Прапор та п’ять тисяч  вітальних листівок за допомогою повітряних кульок направили на тимчасово окуповану частину Донеччини.

Нагадаємо, уже традиційно напередодні Дня Незалежності України голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутати облради, волонтери вирушили на схід України. Делегація з Львівщини зустрічає державні з військовими та місцевими жителями на Луганщині.

Програма перебування передбачає участь в офіційних святкових заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, зустрічі з воїнами-земляками, презентації проектів, вшанування пам’яті полеглих бійців на місцях їх загибелі та інше.

У 2020 році – це вже шоста за ліком така поїздка.