Юрій Холод закликав громади активно готувати розвиткові проєкти

Юрій Холод закликав громади активно готувати розвиткові проєкти

05.02.2021

Закликаю об’єднані територіальні громади активно готувати розвиткові проєкти і подавати їх на конкурси в межах майбутніх обласних профільних програм.

На цьому наголосив головам ОТГ Яворівського, Червоноградського, Золочівського районів заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод сьогодні, 5 лютого, під час zoom-наради.

«16 лютого відбудеться сесія Львівської обласної ради, під час якої плануємо затверджувати обласні цільові програми, які були презентовані під час стратегічної сесії: «Успішні громади Львівщини: від стратегії до добробуту».

Зокрема в екологічному напрямку ми готові цього року підтримувати проєкти, що стосуються берегоукріплення, руслорозчищення та всі ті речі, які дуже важливі для життєдіяльності громад», - підкреслив заступник голови облради.

Також Юрій Холод поінформував, що обласна рада працює над пошуком фінансового ресурсу в закордонних партнерів для реалізації більш масштабних екологічних проєктів, наприклад будівництва чи реконструкції очисних споруд.

На завершення заступник голови облради нагадав, що прийом заявок на обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив у Львівській області продовжено до 1 березня 2021 року.