Юрій Холод закликав об’єднати зусилля для розчищення доріг

Юрій Холод закликав об’єднати зусилля для розчищення доріг

10.02.2021

Про стан прибирання від снігу доріг загального користування місцевого значення та забезпечення снігоприбиральною технікою йшлося сьогодні, 10 лютого, під час zoom-наради заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода з головами ОТГ Львівського району.

Юрій Холод закликав об’єднати зусилля Служби автомобільних доріг, підприємців та всіх обслуговуючих організацій для розчищення доріг різного значення.

«За прогнозами синоптиків, наступні кілька днів знову сніжитиме і ситуація буде повторюватися. Сьогодні проведу нараду з автодорожниками, які обслуговують Львівський район, для посилення їхньої роботи у боротьбі зі снігопадами», - поінформував заступник голови облради.

Окрім того, голови ОТГ порушили питання неритмічної роботи через негоду пасажирських перевезень. «Де є критичні ситуації, ми стараємося їх вирішити. Питання на контролі», - підсумував Юрій Холод.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Львівській області, для боротьби із снігопадами впродовж ночі на 10 лютого підрядні організації вивели на дороги понад 150 одиниць дорожньої техніки та дві сотні робітників. Для ліквідації зимової слизькості використано 1175 тонн піщано-соляної суміші.