12 спортсменів Львівщини представлять Україну на Всесвітніх іграх із неолімпійських видів спорту

12 спортсменів Львівщини представлять Україну на Всесвітніх іграх із неолімпійських видів спорту

06.07.2022

У четвер, 7 липня, у США стартують Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту. Це міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор.

Участь у змаганнях візьмуть понад 3500 спортсменів, що представляють понад 100 країн. За медалі позмагаються і українські спортсмени, зокрема у складі національної збірної виступлять 12 атлетів Львівщини.

Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Найбільше представників від нашої області змагатиметься у спортивній акробатиці. Це титулована четвірка майстрів спорту України міжнародного класу – Святослав Кукурудза, Юрій Пуш, Юрій Савка, Тарас Яруш та змішана пара майстрів спорту України – Богдан Іваник та Анастасія Семенович. А в стрибках на акробатичній доріжці побореться за нагороди дрогобичанин Віталій Войтів.

За медалі також позмагаються заслужені майстри спорту України Станіслав Горуна, Галина Мельник та майстриня спорту України міжнародного класу Катерина Крива.

У спортивному орієнтуванні львівські атлети Олександр Кратов та Олена Бабич представлять Україну в середній дистанції, в естафеті та спринті.

Змагання триватимуть до 17 липня.