6 громад Львівщини отримають підтримку в розробці інвестиційних паспортів

6 громад Львівщини отримають підтримку в розробці інвестиційних паспортів

30.07.2021

Мурованська, Красненська, Городоцька, Золочівська, Червоноградська, Пустомитівська територіальні громади стали переможцями в конкурсі громад Львівської області для надання їм підтримки у розробці інвестиційних паспортів.

Про це сьогодні, 30 липня, повідомив виконавчий директор Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Андрій Якимів під час зум-наради з очільниками громад області під керівництвом першого заступника Львівської обласної ради Євгенія Гірника і заступника Львівської обласної ради Юрія Холода.

«Починаючи з другої половини серпня і до кінця листопада, пілотні громади-переможці спільно з Асоціацією «Ради Львівщини» та з експертами будуть працювати над розробкою інвестиційних паспортів.

Ставимо перед собою амбітну ціль, щоб напрацьовані інвестиційні паспорти громад були не формальними документами, а аналітичними, дослідницькими. Щоб на їх основі можна було підготувати ґрунтовну інформацію для інвестиційних профілів і бізнес-кейси, розробити інвестиційні картки проєктів тощо. Важливо, щоб інвестиційні паспорти були дороговказом для промоції громад і співпраці з майбутніми інвесторами.

Вітаю колег із перемогою! Переконаний, що у найближчі 4 місяці ми досягнемо бажаних результатів», - наголосив Андрій Якимів.

Експертну підтримку розробки інвестиційних паспортів здійснюватиме ТзОВ «ППВ Мережі знань» (PPV Knowledge Networks), допомога надаватиметься на умовах співфінансування громадами та Асоціацією «Ради Львівщини» (50/50).

Довідково:

Інвестиційний паспорт – комплексний інформаційний документ, розрахований на потенційних інвесторів, є ключовим маркетинговим інструментом громади.

Завдання документа – сформувати позитивний імідж території для потенційних інвесторів і максимально ефективно проінформувати зовнішнє бізнес-середовище про інвестиційні можливості території.