«Безпечна Львівщина»: заявки до Програми необхідно подати до 24 січня

«Безпечна Львівщина»: заявки до Програми необхідно подати до 24 січня

16.01.2020

Голова комісії з питань законності, депутатської діяльності, регламенту, правоохоронної та антикорупційної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем Михайло Дзюдзь та заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень сьогодні, 16 січня, провели спільну нараду, присвячену реалізації у 2020 році Комплексної програми «Безпечна Львівщина».

Участь у заході взяли представники військових частин, дислокованих на території Львівської області.

«Минулого року ми з Вами спрацювали добре. Доказом цього є майже 100-процентне виконання Програми у 2019 році та значна кількість її учасників – 60», - наголосив Михайло Дзюдзь.

Під час засідання фахівці озвучили присутнім вимоги до подання заявок, аби унеможливити допущення помилок, які можуть призвести до непотрапляння певних ініціатив до Програми.

Отож, за підсумками наради доручено усім потенційним учасникам Програми подати до 24 січня обґрунтовані бюджетні пропозиції для подальшого їх вивчення профільними депутатськими комісіями та включення в Програму на 2020 рік.

«Від Львівської обласної ради гарантуємо цілковите сприяння та методичну допомогу в оформленні необхідних документів», - підсумував Михайло Дзюдзь.

Варто зауважити, що в 2020 році на реалізації Комплексної програми «Безпечна Львівщина» передбачено 49030,2 тис грн.