Богдан Гагалюк привітав учителів Львівського ліцею імені Героїв Крут із професійним святом

Богдан Гагалюк привітав учителів Львівського ліцею імені Героїв Крут із професійним святом

04.10.2019

Сьогодні, 4 жовтня, у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти.

Привітати учителів цього навчального закладу завітав перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

«Від імені Львівської обласної ради вітаю педагогічний колектив Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут із прийдешнім Днем працівників освіти.

Наголошу, що ліцей зараз динамічно розвивається і впевнено стає найкращим в Україні. Тому його вихованці мають пишатися, що навчаються саме тут.

Упевнений, що викладацький склад у стінах цього військового навчального закладу виховує справжніх патріотів і захисників нашої держави.

Отож, бажаю педагогам і ліцеїстам нових здобутків!», - сказав Богдан Гагалюк.

Опісля за вагомий особистий внесок у підготовку майбутніх професіоналів сфери безпеки і оборони, сумлінну працю на освітянській ниві, високу професійну майстерність та з нагоди Дня працівника освіти Богдан Гагалюк відзначив грамотою Львівської обласної ради:

- Хому Ірину Юріївну – учителя фізики Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Окрім того, відзначено нагородами Львівської обласної ради «Подяка обласної ради»:

- Лопушняк Олену Миколаївну – учителя історії Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут;

- Бенюк Галину Михайлівну – учителя географії Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут;

- Микиту Богдану Богданівну – учителя української мови і літератури Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Також відзначено цінним подарунком:

- Кузик Галину Степанівну – учителя математики Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Довідково:

День працівників освіти – професійне свято працівників освіти України, яке відзначається щорічно у першу неділю жовтня.