Данська компанія Ecco передасть Україні взуття для військових і переселенців

Данська компанія Ecco передасть Україні взуття для військових і переселенців

23.05.2022

Данська взуттєва компанія Ecco передасть Україні взуття для військових, внутрішньо переміщених осіб, дітей з інтернатів і дитячих будинків.

Про це сьогодні, 23 травня, під час зустрічі домовилися заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод та чартерний президент, голова Данської бізнес-асоціації Ларс Вестбєрг.

«Уже цього тижня перший вантаж із взуттям має прибути на Львівщину, він буде розподілений не лише у нашій області, а й по всій Україні», - поінформував Юрій Холод.

За словами заступника голови облради, сторони домовилися також про промоцію України і Львівщини серед інвесторів із Данії. «Як тільки покращиться інвестиційний клімат в нашій державі, Данська бізнес-асоціація готова переконувати бізнес Данії відкривати заводи в Україні, зокрема на Львівщині.

У наших закордонних партнерів велика любов до України, тому вони готові інвестувати в економіку нашої держави», - зауважив Юрій Холод.

Ще один проєкт, деталі якого поки не розголошуються, планують презентувати у червні для українських військових і цивільних мешканців.

До реалізації вищеназваних проєктів долучені члени ради Lviv International Rotary Club Дмитро Симовоник та Наталія Долінська, ГО «Народна Самооборона Львівщини», яка працює в рамках громадської ініціативи «Центр волонтерства та захисту».