Делегація з Львівщини бере участь в Економічному форумі в Польщі

Делегація з Львівщини бере участь в Економічному форумі в Польщі

06.09.2022

Упродовж 6 – 8 вересня в м. Карпачі (Республіка Польща) триватиме найбільший у Центральній та Східній Європі Економічний форум. Головна тема – війна в Україні та її наслідки для європейського континенту.

Участь у заході беруть голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, депутати Львівської обласної ради Володимир Квурт, Олег Дуда, Ірина Супрун, Святослав Шеремета, Ростислав Добош.

У перший день форуму Ірина Гримак зустрілась із віцемаршалком Підкарпатського воєводства Пьотром Пільхом.

«Спільно обговорюємо питання розширення прикордонної інфраструктури, зокрема залізничної, безпеки, диверсифікації енергетичних ресурсів та діяльності органів місцевого самоврядування у Карпатському регіоні», - поінформувала Ірина Гримак.

Форум, який організовує Інститут Східноєвропейських досліджень, є майданчиком для зустрічей декількох тисяч політичних лідерів, представників місцевого самоврядування, підприємців, науковців та культурних діячів з багатьох країн Європи.

Програма Економічного форуму передбачає понад 300 дискусій і 6 пленарних сесій. Серед тематичних напрямів: бізнес і менеджмент, український форум, енергетичний форум,безпековий форум, форум охорони здоров’я, нова економіка, міжнародна політика та інші.